• 🦋Hoge kwaliteit Edelstenen & Sieraden
  • 🦋Prachtige Spirituele artikelen
  • 🦋Snelle levering & altijd een cadeau
  • 🦋Gratis verzenden NL 50€, BE 100€
  • 🦋Elke week nieuwe producten
Home » Girasol en de innerlijke reis

Girasol en de innerlijke reis

Gepubliceerd op 29 maart 2021 om 22:28

Girasol ondersteunt het innerlijk kompas

Een wazige mysterieuze opaal met een glinstering die het licht doet schijnen.

 

Jaren gelden begonnen ver weggestopte pijnen te herleven. Dit werd zo heftig dat ik niet anders kon dan het roer volledig om te gooien, naar binnen te keren en laag voor laag door de pijnen heen te gaan in de hoop dit te helen.

Tijdens een wandeling in Zutphen na een laatste innerlijk kind therapie sessie plopte plots de mineralen verzameling die ik als 10 jarige had voor mijn geest.

Diezelfde middag stond ik in een edelsteen winkeltje en mijn oude liefde voor mineralen herleefde. Zonder na te denken pakte ik een girasol zaksteentje en wat was ik gelukkig.

Direct voelde ik weer het contact met het mineralenrijk en ook het contact met de oude mevrouw van het edelsteen winkeltje.

Meteen maakte ik afspraken voor een kristaltherapie traject. Dit voelde voor mij helend en wonderlijk. In de jaren daarna heb ik mij verdiept en geschoold in kristaltherapie en doe dit met heel mijn ziel.

 

Ik begon te mediteren en visualisatie oefeningen te doen met mijn eerste girasol, de girasol kwam tot leven en ik voelde de hoge vibratie wat mij rust en helderheid gaf.

Ook het ontwikkelen van mijn spiritueel pad en te leven volgens mijn blauwdruk begon vorm te krijgen.

Zelfverzekerd en overmoedigd begon mijn ego met mij te spelen en viel van relatie in relatie. Bij drie kortstondige relaties verloor ik mijn girasol steentjes. 

Wat ik wel gevonden heb is mijn spiritueel pad,  het nemen van de tijd om te kunnen zijn wie ik hoor te zijn en de vrouw van mijn dromen.

 

Na veel liefde, plezier en aardse energie en licht kwam het moment dat mijn girasol mij weer riep en ik ben de girasol als een hangertje met een lederen veter om mijn nek gaan dragen.

Dit gebeurt puur intuïtief, ik pakte het zonder na te denken of bij stil te staan.

Kort daarna was de tijd er om mijn innerlijke kind stuk te helen. Het inzicht om mijn innerlijk kind te omarmen met liefde en veiligheid en het één te laten zijn met mij.

Na oefeningen, meditaties en zelfonderzoek is dit geheeld. De girasol is mijn steun, raadgever, begeleider en vriend geweest om hier met liefde doorheen te gaan.

De girasol voelt dat haarfijn aan wanner de vibratie goed is om diepere pijn aan te gaan en te transformeren.

Het is een prachtige steen voor wie vanuit zijn  hart wil leven, spiritueel wil groeien en inzicht wil krijgen om de pijnen te helen en om één te zijn met je innerlijke kind.

 

Ma Joy 29-03-2020

Girasol lijkt op bergkristal maar girasol is een opaal en is wat meer troebel, dit geeft de opaal een mysterieuze uitstraling.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.