• 🦋Hoge kwaliteit Edelstenen & Sieraden
  • 🦋Prachtige Spirituele artikelen
  • 🦋Snelle levering & altijd een cadeau
  • 🦋Gratis verzenden NL 50€, BE 100€
  • 🦋Elke week nieuwe producten
Home » Kristalpunten & energie

Kristalpunten & energie

Gepubliceerd op 21 april 2021 om 12:49

Kristalpunten

Afvoeren van energie kan heel goed met een puntkristal. Door de punt kan je je precies richten op de te behandelen plek. Ook het afvoeren- ,of juist toevoeren, van energie gaat het beste met een puntkristal.

Als je energie toe wilt voegen aan een chakra houd je de kristal met de punt naar beneden, een stukje boven het chakra (ongeveer 30 cm erboven) waar het om gaat. Draai dan met de kristal met de klok mee naar beneden totdat je met de punt het chakra aanraakt. Als je ook een chakrasteen op het betreffende chakra hebt gelegd, draai je met de klok mee tot je de chakra steen raakt.

Om de teveelheid aan energie af te voeren (het chakra staat dan te ver open), pak je de puntkristal in de hand met de punt naar boven. Je maakt dan cirkels tegen de klok in totdat je ongeveer 30 cm boven het chakra zit.  Het is mogelijk om dit zelf te doen maar het is makkelijker als iemand anders dit bij jou doet die ook verstand heeft van edelstenen of therapeutische behandelingen. Een andere manier is je linkerhand op de chakra te leggen en de draaiende bewegingen met je rechterhand te maken. Voor beide methodes is het van belang dat je met aandacht en juiste intenties werkt.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.