• Hoge kwaliteit Edelstenen & Sieraden
  • Prachtige Spirituele artikelen
  • Snelle levering & altijd een cadeau
  • Gratis verzenden NL 50, BE 100
  • Elke week nieuwe producten
Home » Edelsteen sieraden » Doorboorde edelstenen hangers

Doorboorde edelsteen hangers

Doorboorde edelsteen hangers aan lederen veter

Doorboorde edelsteen hangers van hoge kwaliteit en mooi gepolijst. Stoere hangers puur en eigentijds, kortom edelsteen druppel hangers aan veter zijn een prachtige edelsteen sieraad. Alle doorboorde hangers zijn gegarandeerd met zorg en perfectie gepolijst en afgewerkt. Ze zijn persoonlijk ingekocht op basis van intuïtie, hoogstaande kwaliteit en prachtige uitstraling.

Je ontvangt een soortgelijk hangertje als op de foto.

Fonkelspirit heeft een uitgebreide collectie en  voor speciale wensen kunt U contact opnemen met ons op info@fonkelspirit.nl. Onze lederen veters zijn stevig en van goede kwaliteit.

 Naar hoofdpagina 算算 Spirituele Sieraden

Webwinkel Keurmerk

Voor hangers aan lederen veters

Edelsteen hangers aan lederen veter

Edelsteen sieraden hebben de bijzondere eigenschap dat het sieraden met spirituele betekenis zijndie helpen bij je spirituele ontwikkeling. De edelsteen sieraden hebben een spirituele werking en edelsteen sieraden met spirituele werking en de spirituele sieraden kunnen de chakra’s ondersteunen, geven passie en balans, helpen bij het verlichten van stress, versterken het zelfvertrouwen, en geven liefde en kracht. De doorboorde hangers zijn geneeskrachtige edelstenen die een spirituele werking hebben. Doorboorde hangers kunnen ondersteunen bij meditatie, bij spiritueel ontwaken, de intuïtie versterken en in het moment te leven met harmonie en helderheid van geest.

Waarom edelsteen sieraden

een Edelsteen sieraad maken gelukkig, blij en geven een goed gevoel.

een Edelsteen sieraad  zijn mooi om te dragen.

Edelsteen sieraden hebben een spirituele werking.

doorboorde hangers  zijn een ideaal cadeau.