• 🦋Hoge kwaliteit Edelstenen & Sieraden
  • 🦋Prachtige Spirituele artikelen
  • 🦋Snelle levering & altijd een cadeau
  • 🦋Gratis verzenden NL 50€, BE 100€
  • 🦋Elke week nieuwe producten
Home » Edelsteen sieraden » Edelsteen colliers

Zilveren kettingen met Edelstenen

Zilveren amethist peridoot en maansteen edelsteen kettingen

Alle sieraden zijn zorgvuldig uitgezocht en handgemaakt. Een deel van onze sieraden worden gemaakt door een klein familie bedrijf met generaties aan kennis en kunde. Wij kopen dan ook rechtstreeks in en betalen een eerlijke prijs. Onze overige sieraden kopen wij in bij een betrouwbare leverancier. Onze sieraden worden gemaakt van hoge kwaliteit mineralen en 925 sterling zilver. 

Fonkelspirit.nl heeft een prachtige online collectie spirituele kettingen zoals zilveren kettingen, een amethist kettingen, peridoot ketingen met amethist , peridoot en maansteen edelstenen

Onze spirituele zilveren kettingen met edelstenen, zijn handgemaakte zilveren kettingen om zelf te dragen of om cadeau te doen. Het zijn colliers met spirituele betekenis die helpen bij je spirituele ontwikkeling. De edelstenen hebben een spirituele werking. Sieraden met spirituele betekenis, of spirituele sieraden, kunnen de chakra’s ondersteunen, geven passie en balans, helpen bij het verlichten van stress, versterken het zelfvertrouwen, en geven liefde en kracht. De zilveren kettingen  met edelstenen hebben geneeskrachtige edelstenen  als amethist, peridoot en maansteen, die een spirituele werking hebben. Ze kunnen ondersteunen bij meditatie, bij spiritueel ontwaken, de intuïtie versterken en in het moment te leven met harmonie en helderheid van geest.

🦋 Naar hoofdpagina ►►► Spirituele sieraden