• Hoge kwaliteit Edelstenen & Sieraden
  • Prachtige Spirituele artikelen
  • Snelle levering & altijd een cadeau
  • Gratis verzenden NL 50, BE 100
  • Elke week nieuwe producten
Home » Edelsteen sieraden » edelsteen hangers

Edelsteen hangers

Edelsteen sieraden - Spirituele hangers - Sieraden met spirituele betekenis- Zilveren edelsteen hangers

Alle edelsteen sieraden zijn zorgvuldig uitgezocht en handgemaakt. Een deel van onze edelsteen sieraden worden gemaakt door een klein familie bedrijf met generaties aan kennis en kunde. Wij kopen dan ook rechtstreeks in en betalen een eerlijke prijs. Onze overige sieraden kopen wij in bij een betrouwbare leverancier. Onze edelsteen sieraden worden gemaakt van hoge kwaliteit mineralen en 925 sterling zilver. 

De edelsteen sieraden zijn spirituele sieraden met zilver zijn van prachtige kwaliteit en met zorg gemaakt, dit is zichtbaar in onze zilveren edelsteen sieraden. Edelsteen sieraden hebben de bijzondere eigenschap dat het  sieraden met spirituele betekenis zijndie helpen bij je spirituele ontwikkeling. De edelsteen sieraden hebben een spirituele werking en edelsteen sieraden met spirituele werking en de spirituele sieraden met zilver, kunnen de chakra’s ondersteunen, geven passie en balans, helpen bij het verlichten van stress, versterken het zelfvertrouwen, en geven liefde en kracht. De edelsteen sieraden hebben geneeskrachtige edelstenen die een spirituele werking hebben. Edelsteen sieraden kunnen ondersteunen bij meditatie, bij spiritueel ontwaken, de intuïtie versterken en in het moment te leven met harmonie en helderheid van geest.

 

Waarom edelsteen sieraden:

Edelsteen sieraden maken gelukkig, blij en geven een goed gevoel.

Edelsteen sieraden zijn mooi om te dragen.

Edelsteen sieraden zijn een ideaal cadeau.

Edelsteen sieraden hebben een spirituele werking.

 

Fonkelspirit.nl heeft een prachtige online collectie spirituele sieraden van 925 zilver en hoge kwaliteit edelstenen. De zilveren edelsteen sieraden hebben een spirituele werking. De spirituele werking van de edelsteen sieraden is door ons beschreven aan de hand van eigen en bestand onderzoek en te vinden op de product pagina's van de edelsteen sieraden, de oorsieraden, de spirituele armbanden en de colliers.