• Hoge kwaliteit Edelstenen & Sieraden
  • Prachtige Spirituele artikelen
  • Snelle levering & altijd een cadeau
  • Gratis verzenden NL 50, BE 100
  • Elke week nieuwe producten
Home » Kristallen

Hoge kwaliteit unieke healingskristallen

Onze collectie is samengesteld uit de uitzonderlijkste en mooiste kristallen, met unieke helende kenmerken die met zorg zijn geselecteerd.


Kristallen voor meditatie, healingen, therapieën, decoratie, verzameling, of gewoon omdat ze mooi zijn.

In de roerige tijden waar we ons in bevinden is spirituele bewustwording een manier om te kalmeren en bij jezelf te kunnen blijven. Door ervaringen, inzichten en de kennis van het mineralenrijk is er steeds meer behoefte om te leven vanuit ons hart. Het transformeren van niet dienende overtuigingen en (traumatische) blokkades , is door alternatieve methoden , zoals kristaltherapie,  gelukkig algemener aan het worden. 

Kristalgenezing is een therapie waarbij edelstenen worden gebruikt om de lichamelijke, mentale, emotionele, lichamelijke en spirituele lagen van een mens in balans te brengen. Kristallen hebben een energiepatroon, met een unieke frequentie  of resonantie, waardoor ze speciale eigenschappen bezitten. Door af te stemmen kan er harmonie worden gebracht in het onstabiele energieveld van een laag van ons zijn.

De helende krachten van kristallen worden door velen omschreven als een brenger van meer rust, positiviteit ,meer focus en balans, evenals verbeterde immuniteit en pijnverlichting. Van individuele kristallen is ook bekend dat ze hun eigen speciale energieën en kwaliteiten hebben die een aanvulling kunnen zijn op ons eigen energieveld.