• 🦋Hoge kwaliteit Edelstenen & Sieraden
  • 🦋Prachtige Spirituele artikelen
  • 🦋Snelle levering & altijd een cadeau
  • 🦋Gratis verzenden NL 50€, BE 100€
  • 🦋Elke week nieuwe producten
Home » Kristallen » Amethist kristallen

Amethist kristallen natuurlijk en geslepen

Amethist kristallen zijn niet alleen prachtig om te zien maar Amethist kristallen zijn ook fijn om mee te mediteren en energie af te voeren of toe te voegen. Fonkel Spirit heeft een prachtige collectie Amethist kristallen samengesteld van hoge kwaliteit geselecteerd op basis van intuïtie, energie en uitstraling.

De getoonde edelstenen zijn altijd de edelstenen die je ontvangt.

Mineralen worden gereinigd verzonden.

Amethist een verscheidenheid van kwarts

Amethist, de violette tot paarse variëteit van kwarts, die zijn kleur dankt aan gammastraling en de aanwezigheid van sporen van ijzer in het kristalrooster.

De kleur in amethist is in de meeste plaatsen ongelijk verdeeld in de afzonderlijke kristallen. In prismatische kristallen kan in de amethist de kleur verschijnen in fantoomachtige dunne lagen, terwijl in scepters en skeletkwarts de kleur van Amethist vaak geconcentreerd is langs de randen en vergezeld gaat van rokerige zones.

Onze collectie is samengesteld uit de uitzonderlijkste en mooiste kristallen, met unieke helende kenmerken die met zorg zijn geselecteerd.

Volg ons op Facebook en Instagram voor boeiende artikelen, scherpe aanbiedingen en nog veel meer. 

Volg ons op Facebook en Instagram voor boeiende artikelen, scherpe aanbiedingen en nog veel meer. 

Kristalpunten, amethistpunten, natuurlijke amethistpunten, geslepen amethist kristalpunten, elestiaal amethist kristalpunten