• 🦋Hoge kwaliteit Edelstenen & Sieraden
  • 🦋Prachtige Spirituele artikelen
  • 🦋Snelle levering & altijd een cadeau
  • 🦋Gratis verzenden NL 50€, BE 100€
  • 🦋Elke week nieuwe producten
Home » Kristallen » Citrien kristallen

Citrien kristallen natuurlijk en geslepen

Citrien Kristallen zijn niet alleen prachtig om te zien maar Citrien Kristallen zijn ook fijn om mee te mediteren en energie af te voeren of toe te voegen. Fonkel Spirit heeft een prachtige collectie Citrien Kristallen samengesteld van hoge kwaliteit geselecteerd op basis van intuïtie, energie en uitstraling.

De getoonde edelstenen zijn altijd de edelstenen die je ontvangt.

Mineralen worden gereinigd verzonden.

Citrien kristallen zijn verwant aan kwarts.

Citrien kristallen zijn verwant aan kwarts. Zuivere kwarts heeft de chemische formule SiO2, of te wel heldere bergkristal.

De aanwezigheid  van aluminium in zuivere kwarts zorgt afhankelijk van de condities voor een lichte gele of bruin-gele Citrien kristallen. Als de kleur meer bruin rookachtige licht of iets donker is dan noemt men het rookkwarts.

De aanwezigheid van ijzer in zuivere kwarts zorgt afhankelijk van de condities voor een licht gele of iets donker gele Citrien kristallen. In beide gevallen zitten de elementen aluminium en ijzer als sporen in het kristalrooster en zijn het geen insluitsels in de kwarts.

Onze collectie is samengesteld uit de uitzonderlijkste en mooiste kristallen, met unieke helende kenmerken die met zorg zijn geselecteerd.

Volg ons op Facebook en Instagram voor boeiende artikelen, scherpe aanbiedingen en nog veel meer. 

Volg ons op Facebook en Instagram voor boeiende artikelen, scherpe aanbiedingen en nog veel meer. 

Volg ons op Facebook en Instagram voor boeiende artikelen, scherpe aanbiedingen en nog veel meer. 

Citrien Dubbeleinders

Zijn kristallen met aan de uiteinden een natuurlijke punt of een geslepen punt. Een Citrien dubbeleinder verspreidt of absorbeert energie gelijktijdig aan beide uiteinden en kanaliseert haar in twee richtingen tegelijk. Een Citrien dubbeleinder kristal verenigd geest en materie en verbindt energiepunten, zodat de energiehuishouding beter kan gaan stromen en blokkades kunnen worden opgelost. De energie stroomt in twee richtingen en is zuiver, krachtig en zowel mannelijk als vrouwelijk. Fantastisch bij genezingen (omdat ze de negatieve energie absorberen) en herstel van oude gewoonten als verslavingen.

Kristalpunten, natuurlijke Citrien punten, geslepen Citrien punten, Citrien dubbeleinders kristallen