• Hoge kwaliteit Edelstenen & Sieraden
  • Prachtige Spirituele artikelen
  • Snelle levering & altijd een cadeau
  • Gratis verzenden NL 50, BE 100
  • Elke week nieuwe producten
Home » Kristallen » Over Kristaltherapie

Over kristaltherapie

Kristal healing

Kristal Healing is een geavanceerde healing-methode die direct werkt met het licht en de elektromagnetische krachten van de kristallen en stenen om te helpen bij het in evenwicht brengen van alle aspecten van ons wezen. Het heeft het vermogen om het fysieke, mentale en spirituele lichaam te beïnvloeden.

Specifieke stenen worden op de chakra's of spirituele energiecentra van ons lichaam geplaatst om de aura te voorzien van het zuiverste licht dat door de stenen in ons lichaam wordt weerkaatst.

Door ademhalingsoefeningen te gebruiken om de prana / vitale energie in het lichaam te verhogen, wordt men naar een diepe staat van ontspanning geleid waar lichaam, geest en de lagen van ons multidimensionaal zijn in verbinding staan, ontstaat het eigen vermogen om zelfgenezing te activeren.

Het gebruik van Kristal Healing en Kristal leggingen heeft in de loop van der tijd bewezen een enorm verschil te kunnen maken in iemands welzijn. Het vermogen om te leren hoe je het aangeboren licht en de energie van de kristallen kunt gebruiken om jezelf te helpen genezen, is een zeer kostbaar geschenk.

Ma Joy