• 🦋Hoge kwaliteit Edelstenen & Sieraden
  • 🦋Prachtige Spirituele artikelen
  • 🦋Snelle levering & altijd een cadeau
  • 🦋Gratis verzenden NL 50€, BE 100€
  • 🦋Elke week nieuwe producten
Home » Kristallen » Rookkwarts kristallen

Rookkwarts kristallen

Rookkwarts kristallen zijn niet alleen prachtig om te zien maar Rookkwarts kristallen zijn ook fijn om mee te mediteren en energie af te voeren of toe te voegen. Fonkel Spirit heeft een prachtige collectie Rookkwarts kristallen samengesteld van hoge kwaliteit geselecteerd op basis van intuïtie, energie en uitstraling.

De getoonde edelstenen zijn altijd de edelstenen die je ontvangt. Mineralen worden gereinigd verzonden.

Rookkwarts is een kwarts-variëteit. De kleur is rookbruin tot bijna zwart, doorschijnend. Heel donkere varianten worden Morion genoemd. De kleur van rookkwarts wordt veroorzaakt door aluminium in het kristalrooster in combinatie met ioniserende straling. Simpele gezegd ontstaat door de ioniserende straling de kleur nadat de kristallen zich gevormd hebben

Onze collectie is samengesteld uit de uitzonderlijkste en mooiste kristallen, met unieke helende kenmerken die met zorg zijn geselecteerd.

Volg ons op Facebook en Instagram voor boeiende artikelen, scherpe aanbiedingen en nog veel meer. 

Dubbeleinders rookkwarts kristallen hebben aan de uiteinden een natuurlijke punt of een geslepen punt. Dubbeleinder rookkwarts kristallen verspreiden of absorberen energie gelijktijdig aan beide uiteinden en kanaliseren het in twee richtingen tegelijk.  Dubbeleinder rookkwarts kristallen verenigen geest en materie en verbinden de energiepunten, zodat de energiehuishouding beter kan gaan stromen en blokkades kunnen worden opgelost. De energie van een dubbeleinder rookkwarts kristallen stroomt in twee richtingen en is zuiver, krachtig en zowel mannelijk als vrouwelijk. Fantastisch bij genezingen (omdat ze de negatieve energie absorberen) en herstellen van oude gewoonten als verslavingen.

Volg ons op Facebook en Instagram voor boeiende artikelen, scherpe aanbiedingen en nog veel meer. 

Rookkwarts kristalpunten, geslepen rookkwarts punten, rookkwarts dubbeleinders, rookkwarts meesterkristallen