• 🦋Hoge kwaliteit Edelstenen & Sieraden
  • 🦋Prachtige Spirituele artikelen
  • 🦋Snelle levering & altijd een cadeau
  • 🦋Gratis verzenden NL 50€, BE 100€
  • 🦋Elke week nieuwe producten
Home » Spirituele Producten » Aromatherapie

Aromatherapie

Fonkel Spirit heeft een selectie gemaakt van natuurlijke geuren,  oliën en elixers die kalmerend en liefdevol zijn. 

Een Bach-bloesem set is een set waarin de verschillende bloesemremedies zitten. Bach-bloesem remedies zijn vloeibare plantenextracten die positief inwerken op emoties.  Een Bach-bloesem heeft de eigenschap om negatieve emoties om te buigen in hun positieve pool.  Zoals gebrek aan zelfvertrouwen in zelfzekerheid of ongeduld in innerlijke rust.

Essentiële oliën worden ook wel etherische, aromatische of vluchtige oliën genoemd. De geurstoffen van Essentiële oliën die worden gevormd onder invloed van de zon en liggen opgeslagen in de kleine holtes en kanaaltjes in de plant.  Ze zijn zeer geconcentreerd, wat ze zeer krachtig maakt. Deze geurende essentiële oliën bevatten de essentie, de Chi, de levenskracht van de plant. Deze Chi-energie in Essentiële oliën kan bijdragen aan uw levenskracht en welzijn.

Aromatherapie, Essentiële oliën, Smudge sprays, Bach Bloesems, Chakra producten

Fonkel Spirit heeft een mooi assortiment aromatherapie producten die een weldaad zijn voor lichaam en geest. Aromatherapie producten zijn heerlijk om jezelf te verwennen. Heerlijk zo een aromatherapie momentje voor jezelf.  Naast de Bach setjes die ondersteunen en heerlijk geuren, Heeft Fonkel Spirit ook aromatherapie producten als chakra zepen en aromatherapie smugde sprays die de ruimte reinigen en lekker laat ruiken.