• fonkelspirit.nl🦋steun WARchild 🧡for🧡actie
  • fonkelspirit.nl🦋hoge kwaliteit edelstenen
  • fonkelspirit.nl🦋snelle levering
  • fonkelspirit.nl🦋gratis verzenden NL bij 50€
Home » Spirituele sieraden

Spirituele Sieraden online

Webwinkel Keurmerk

Spirituele sieraden online zijn uitsluitend verkrijgbaar op www.fonkelspirit.nl leverancier van sieraden met edelstenen met een spirituele betekenis.

Spirituele sieraden & edelsteen hanger

Onze zilveren sieraden met een spirituele betekenis zijn zorgvuldig uitgezocht en handgemaakte sieraden met edelstenen. Een deel van onze spirituele sieraden worden gemaakt door een klein familie bedrijf uit Jaipur met generaties aan kennis en kunde. Wij geloven in fairtrade handel en kopen dan ook rechtstreeks in en betalen een eerlijke prijs. Onze  edelsteen hangers en overige sieraden online kopen wij in bij een betrouwbare leverancier. Onze spirituele sieraden online worden gemaakt van hoge kwaliteit edelstenen en 925 zilver.

Sieraden met spirituele betekenis

De sieraden met edelstenen, zijn veelal zilveren sieraden waarvan de edelstenen een spirituele betekenis hebben die de chakra’s ondersteunen, om te kunnen leven in passie en balans. Ze helpen bij het verlichten van stress, versterken het zelfvertrouwen, en geven liefde en kracht. De spirituele sieraden en edelsteen hangers hebben een spirituele werking. Ze kunnen ondersteunen bij meditatie, bij spiritueel ontwaken, de intuïtie versterken en het moment leven met harmonie en helderheid van geest.

Sieraden met edelstenen online

Fonkelspirit.nl heeft een grote collectie sieraden online zoals edelsteen hangers, spirituele armbanden, edelsteen oorbellen en colliers. Onze edelsteen hangers en spirituele armbanden, zijn handgemaakte sieraden en om zelf te dragen en om cadeau te doen. De Spirituele armbanden en edelsteen hangers zijn sieraden met spirituele betekenis die helpen bij jouw spirituele ontwikkeling.